Kundalini sessie

Maandag 18 september 19:30 - 21:30 onder begeleiding van Jolien

€55,55 Inkl. MwSt.
Marke:
DEMEIDEN


Verfügbarkeit:
Nicht auf Lager

Verfügbar im Shop:
Verfügbarkeit prüfen

Verfügbar im Shop

Schließen
 • Informationenplus

 • Kundalini NRGY Awakening

   

  Kundalini is een Indiaas woord dat staat voor onze levenskracht, het is de bron van ons leven dat altijd bij je is. Door dat we vanaf het moment dat we geboren worden een hoop ervaren en meemaken, ontstaan er blokkades en verkrampingen op verschillende lagen. Fysiek, energetisch, astraal, mentaal en spiritueel. Kundalini NRGY Awakening ruimt, in fasen, op wat ons ervan weerhoudt om onze essentie ten volle te ervaren en te leven!

   

  Een Kundalini NRGY Awakening sessie is een energetische ervaring. We verbinden met een veld van intelligente energie waar we allemaal mee in contact staan. Jouw eigen energiesysteem wordt uitgenodigd om van binnenuit te ontwaken. Zo openen we deuren om een bijzondere reis van zelfontdekking te maken.

   

  Deze energetische ervaring is een uitnodiging. Jij bent degene die, wanneer je de uitnodiging aanvaart, op een diep niveau jouw levensenergie laat ontwaken. Daarom kan niets worden geforceerd en zal jouw energie alleen op een natuurlijke manier, die perfect bij jou en jouw proces past, in beweging komen.

   

  Ik heb zelf op de mat al veel moois op vele lagen mogen ervaren en ik heb ook gezien wat het andere brengt. Ik kan niet wachten om dat met jullie te delen en jullie in een veilige setting hierin te begeleiden!

   

  Are you ready to go on this journey?

 • Schlagworteplus

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »