Nalho de eerste comfortabele espadrille

Nalho de eerste comfortabele espadrille

De eerste comfortabele espadrille.

Nalho de espadrille bij uitstek. Wat deze slippers nou net anders maakt.  De inlegzolen van de yoga mat moet je echt zelf ervaren, de comfort die hierbij komt kijken is heel erg fijn.  De slippers zijn licht, flexibel en duurzaam. Om de voeten gezond en blij te houden, de duurzaamheid zit hem in de Vegan zool. Samen vecht dit merk ook tegen de uitbuiting van ons vrouw over de hele wereld. Samen met CATW zorgen ze ervoor dat alle vrouwen in vrijheid kunnen leven zonder misbruik. 

De yoga mat foam zool zorgt ervoor dat je geen vermoeide voeten krijgt, ze zijn extreem licht en makkelijk aan het uit te doen.  Doordat het nauwsluitende traagschuimontwerp  de druk  van de bal van de voet verlicht , schok van de  hiel absorbeert  en  boogsteun biedt ,  waardoor stress wordt verwijderd en ongemak en pijn worden voorkomen.\

Wij zijn enorm fan van die leuke slipper merkje dat is komen overwaaien uit Amerika. De modellen worden allemaal in Europa gemaakt. De werk omstandigheden zijn daarom ook fair. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »