Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam is een schoenlabel ontworpen door de beroemde schoenontwerper en het merk Fred de la Bretonière. Shabbies schoenen zijn bekend door hun perfecte comfort, hoge kwaliteit en originaliteit waardoor ze een uniek concept zijn.

'Mijn schoenen zijn ontworpen om uw gevoel beter te maken, bij elke stap die u ermee zet worden ze meer een deel van u'. Fred de la Bretonière ontwerpt schoenen sinds 1970 onder het gelijknamige label van Fred de la Bretonière, waaruit de sub-label Shabbies ontstond in 2004.

Shabbies Amsterdam stijlvol

Het gebruik van het zuivere leer en een stijlvolle fit zijn karakteristiek voor de schoenontwerpen van het Nederlandse label Shabbies Amsterdam. Elk seizoen ondergaat Shabbies klassiekers een update die overeenkomen met de laatste trends.

Met Shabbies aan je voeten voeg je in een handomdraai een element toe aan je look. De collectie van Shabbies toont tijdloze silhouetten met moderne details in verschillende stijlen van comfortabele en trendy instappers, leren sandalen, slippers tot verfijnde enkellaarsjes. De laarzen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen.

Shabbies Amsterdam leder

Afwisselend glad en gestructureerd leer zorgt voor een veelzijdige en modieuze collectie. In aanvulling op de veelzijdige collectie schoenen ontwerpt Shabbies Amsterdam eigentijdse lederen schoudertassen, een investering voor het leven!

Shabbies Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot een verzameling van koele, nonchalante schoenen. Onze Shabbies Amsterdam online shop selectie vertegenwoordigt de moderne, koele en veelzijdige vrouw. Neem nu een kijkje naar deze trending collectie in onze Shabbies Amsterdam online shop.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.