Red Rag

Red Rag

Red-Rag is een uitstekende, weerbarstige en brutaal schoenenmerk. Zij ziet de wereld door een brutale roze bril en verfrist het leven met een dosis humor. Eigenwijze en kleurrijke mensen die gezegend zijn met een rebels karakter houden van het merk Red-Rag.
 

Red Rag verrassend

Het zijn sterke persoonlijkheden die geen moderegels of trends volgen. Ze houden van onverwachte, pure schoonheid en verrassende, bijzondere ontwerpen. Als het gaat om schoenen kiezen ze authentiek stijlvolle ontwerpen die zijn gemaakt met liefde. Neem bijvoorbeeld de stijfvolle Metallic White Fantasy schoen van Red-Rag.
 
 

2005 begin verkoop

Het schoenenmerk Red-Rag is vrouwen en mannen op de markt gebracht in 2005 en presenteerde een verfrissende collectie die schittert met creativiteit en kleur. Red- Rag is totaal anders het heeft een extravagante touch en is verre van conventioneel. Red-Rag is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de voeten.

Red Rag authentiek

Door de jaren heen heeft de extravagante en gedurfde stijl plaats gemaakt voor authenticiteit, schoon design en stoere constructies. Vlak voor de winter 2011 heeft Red-Rag een enorme make-over gekregen is verder gegaan als een stoer ongepolijst merk.
Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »