Toms

TOMS

Oprichter van het bedrijf Toms, Blake Mycoskie, startte in 2006 met de verkoop van door hem ontworpen schoenen. Geïnspireerd door de traditionele Alpargata schoen in Argentinië  kwam Toms met de Classics schoen die wordt geleverd in een verscheidenheid aan materialen zoals canvas, tweed, wol, jute, gaas en haak. Het merk is consequent overspoeld door de vraag sinds hun oprichting. Overal hebben mensen Toms schoenen omarmd voor hun trendy zomerstijlen, maar ook voor hun liefdadigheidswerk.
 

TOMS POPULAIR

Deze schoenen zijn gemaakt om de hele dag te dragen of u nu gewoon door de straten van de
stad wandelt of een wereldreis maakt. De door Toms ontworpen Classics zijn tot op de dag van vandaag ontzettend populair. Deze slip-on schoenstijlen zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en jongeren.
 

TOMS EN GOED DOEL

Bij elk product dat u koopt van het modelabel Toms helpt Toms een persoon in nood als onderdeel van het zogenaamde One for One initiatief.

Door dit initiatief heeft Toms vanaf 2006 meer dan 10 miljoen paar nieuwe schoenen gegeven aan kinderen in nood en hielp Toms daarnaast het zicht te herstellen van meer dan 200.000 mensen in nood. U kunt meer informatie over het project lezen door hier te klikken.
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »