Woden

WODEN

Uw keuze van de schoenen kan veel over u vertellen als persoon en daarom is het belangrijk om het paar schoenen te vinden die het beste bij uw stijl past. Uitdrukkingen en het ontwerp is van belang bij de keuze van de schoenen, maar ook de kwaliteit en het comfort is meer en meer van cruciaal belang bij het kopen van nieuwe schoenen. WODEN is een Deens merk dat is gespecialiseerd in schoenen van hoge kwaliteit en Scandinavisch design. Hun recept is eenvoudig: Voor WODEN heeft het ontwerp en de ontwikkeling van de schoen de hoogste prioriteit. Daarnaast zorgt WODEN ervoor dat de schoenen worden geproduceerd door een aantal van de beste fabrikanten in de industrie.

WODEN voor man én vrouw

Op deze manier bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit en comfort wanneer u uw WODEN schoenen koopt. WODEN is een samenstelling van de woorden "werk" en
"Denemarken". Indien hoge kwaliteit en fraai Scandinavisch design is iets voor u neem dan direct een kijkje in de online winkel van SchoenEnzo en zie ons breed scala aan zowel WODEN sneakers voor zowel mannen als vrouwen.
 

WODEN kwaliteit leer

Wij bieden WODEN sneakers aan in vele verschillende kleuren en materialen. Alle Woden sneakers hebben allemaal gemeen dat ze breken met de sportieve uitstraling van de gebruikelijke sneakers en in plaats daarvan zich laat inspireren door de minimalistische Scandinavische stijl in hun ontwerp.

Selecteer bijvoorbeeld het populaire Woden Animal Wit model in wit leer met jaguarhuid look. Deze schoen is perfect voor dagelijkse bezigheden. Stem uw WODEN sneakers af met een paar jeans en wit T-shirt voor de complete coole look of voeg ze toe aan uw favoriete jurk voor een vrouwelijke maar nog steeds moderne expressie.