Schoenen Enzo & Tip Top Casuals

Persoonlijke aandacht, tevredenheid en jullie inspireren staat bij ons op nummer één. Dit zul je bij ons in de winkel maar ook online terugvinden in onze mix van merken. Ook staan wij samen sterk voor jullie. 
Geweldige schoenenmerken die bewust hun brand op de markt zetten zoals; Woden, Red Rag, VANS, Shabbies, Pavement, Birkenstock en DWRS. Comfort, hip en trendy! Van sneakers naar boots tot sandalen. Naast deze geweldige dames schoenen merken hebben wij ook een klein assortiment lederen tassen van Legends Bags & Belts, ook verkopen wij Alwero, toffe wollen bodywarmers, headbands en nog veel meer items van 100% Wol. WellMark ; vegan, no plastic en re-usable producten!


Tip Top Casuals is al jarenlang bekend in het straatbeeld van Castricum. De geweldige EYE catching merken die wij hier samengesteld hebben in combinatie met Schoenen Enzo haar schoenen kunnen wij elke klant winkel of online persoonlijk advies geven EN van top tot teen voorzien van een geweldige nieuwe outfit. Denkend aan deze topmerken; 10DAYS Amsterdam, Summum Woman, Moss Copenhagen, Derbe Hamburg, Maison Hotel en Goosecraft.  

In onze winkel aan het Bakkerspleintje in Castricum, waar wij als familie samen werken, staan wij altijd voor jullie klaar! Vriendelijk, liefdevol maar vooral met passie helpen wij elke klant die binnenkomt. Online staan wij 24/7 voor je klaar, daarom zijn wij ten alle tijden via de mail te bereiken, om vragen te beantwoorden en je zo de persoonlijke aandacht te geven die je ook online verdient!

 

See you soon ♡

Schoenen Enzo & Tip Top Casuals

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »