Over ons

Over Ons

Welkom bij Schoenen Enzo & Tip Top Casuals - waar passie voor mode en een verfijnd gevoel voor stijl samenkomen. Wij zijn een unieke, door een familie gerunde kleding & Schoenen boetiek die is ontstaan uit de gedeelde liefde voor mode tussen een moeder en haar twee dochters. Onze boetiek is meer dan alleen een winkel; het is een plek waar mode tot leven komt, en waar we onze klanten inspireren om hun eigen unieke stijl te omarmen.

Onze Missie

Bij Schoenen Enzo & Tip Top Casuals streven we ernaar om een onvergetelijke winkelervaring te bieden. Onze missie is om niet alleen kleding en/of schoenen te verkopen, maar om een inspirerende ruimte te creëren waar individualiteit wordt gevierd. We geloven dat mode een kunstvorm is en dat iedereen de kans moet krijgen om zijn persoonlijke stijl uit te drukken.

De Familie Achter de Boetiek

Wij zijn geen gewone boetiek; we zijn een familiebedrijf met een diepe liefde voor wat we doen. De drijvende krachten achter Schoenen Enzo & Tip Top Casuals zijn een gepassioneerde moeder en haar twee getalenteerde dochters. Samen hebben we onze krachten gebundeld en onze liefde voor mode omgezet in een unieke winkelervaring.

Onze Concept Store

Bij Schoenen Enzo & Tip Top Casuals hebben we onze boetiek ingericht als een concept store om een innovatieve en boeiende winkelomgeving te creëren. Elk kledingstuk dat we selecteren, elk detail van onze inrichting is doordacht gekozen om een sfeer te creëren waarin klanten niet alleen kleding kopen, maar ook een inspirerende reis maken door de wereld van mode.

Duurzaamheid en Ethiek

Wij geloven in de kracht van duurzaamheid en ethisch verantwoord ondernemen. Onze kledingcollecties zijn zorgvuldig samengesteld uit merken die zich inzetten voor eerlijke arbeidsomstandigheden en milieuvriendelijke productiemethoden. Bij Schoenen Enzo & Tip Top Casuals streven we ernaar om bij te dragen aan een mode-industrie die positieve veranderingen stimuleert.

Onze Gemeenschap

Wij zijn trots op de gemeenschap die we hebben opgebouwd rond Schoenen Enzo & Tip Top Casuals. Onze klanten zijn niet slechts bezoekers; ze maken deel uit van onze modefamilie. We moedigen uitwisseling van ideeën aan, luisteren naar feedback en streven ernaar om een inclusieve en gastvrije ruimte te creëren voor iedereen die onze boetiek bezoekt.

Contacteer Ons

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij ons in de winkel aan het Bakkerspleintje te Castricum. Ontdek de nieuwste modetrends, omarm je eigen stijl en ervaar de warmte van een boetiek die wordt gedreven door liefde voor mode en een gemeenschapsgevoel. Voor vragen, suggesties of gewoon een praatje, neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen bij het ontdekken van jouw perfecte stijl.

Met liefde en stijl, Het Schoenen Enzo & Tip Top Casuals Team

 

Onze bedrijfsgegevens

Adres:          

Schoenen Enzo Castricum                                  

Bakkerspleintje 82

1901 EZ  CASTRICUM  

Noord-Holland

Kvk 37156037

Btw nr: NL010233374B01

Tip Top Casuals


Bakkerspleintje 82

1901EZ Castricum

Noord-Holland

KvK 37060168

-

Telefoon:        
0251 679 188
-
[email protected] -
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »