Over ons

Schoenen Enzo, dames schoenen en accessoires, bestaat sinds het voorjaar van 2010 en was bij de start gevestigd aan de Dorpsstraat in Castricum. Vanwege het succes zijn we in 2012 verhuisd naar een grotere locatie aan het Bakkerspleintje in Castricum, als shop-in-shop bij Tip Top Casuals. Dit betekent niets anders dan dat Tip Top Casuals en Schoenen Enzo in het zelfde pand zijn gevestigd. Deze succesformule is later in 2012 ook in de winkel aan de Kerkweg in Heemskerk gestart.

Schoenen Enzo richt zich al vanaf de eerste dag op de verkoop van dames schoenen en inmiddels zijn er verschillende accessoires aan het assortiment toegevoegd, zoals riemen en tassen van Legend. Ook hebben wij diverse accessoires voor in huis in de winkel. Mooie vegan producten voor jezelf of leuk als cadeau te geven!

Het assortiment van Schoenen Enzo bestaat uit wisselende merken, waaronder: Red Rag, Pavement, DWRS, Birkenstock, Shabbies Amsterdam en binnenkort ook Vans! Dit zijn de dames schoenen merken die wij voeren in de winkel en online. Hiernaast hebben wij in onze winkel ook Wellmark, vegan and no plastic! Diverse woon accessoires, daar kun je ook bij ons voor terecht in onze winkel in Castricum. Online kun je ook nog Alwero Bodywarmers vinden voor de dames en voor de kids, de bodywarmers zijn van 100% wol. 
Afgelopen seizoen zijn wij ook het merk Maison Hotel gaan verkopen, een Frans merkje waar wij heel blij van worden!

In onze webshop kunt u bijna het gehele assortiment van Schoenen Enzo bestellen, naast het ruime assortiment schoenen online hebben wij een samenwerking met Tip Top Casuals. Door deze geweldige samenwerking staan ook hun TOP merken online, waaronder: Studio Anneloes, Summum Woman, 10Days Amsterdam, Jane Lushka, Goosecraft, Moss Copenhagen en nog veel meer!

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkels in Heemskerk en Castricum!

 

Onze bedrijfsgegevens

Adres:          

Schoenen Enzo Castricum                                  

Bakkerspleintje 82

1901 EZ  CASTRICUM  

Noord-Holland

Kvk 37156037

Btw nr: NL010233374B01

Schoenen Enzo
Heemskerk

Kerkweg 18

1961 JD  HEEMSKERK

Noord-Holland

Kvk 37156037

Btw nr: NL010233374B01

Telefoon:        
0251 679 188
Telefoon:
0251-232401
[email protected] [email protected]
 
 
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »