Over ons

Schoenen Enzo, dames schoenen en accessoires, bestaat sinds het voorjaar van 2010 en was bij de start gevestigd aan de Dorpsstraat in Castricum. Vanwege het succes zijn we in 2012 verhuisd naar een grotere locatie aan het Bakkerspleintje in Castricum, als shop-in-shop bij Tip Top Casuals. Dit betekent niets anders dan dat Tip Top Casuals en Schoenen Enzo in het zelfde pand zijn gevestigd. 

Schoenen Enzo richt zich al vanaf de eerste dag op de verkoop van dames schoenen en inmiddels zijn er verschillende accessoires aan het assortiment toegevoegd, zoals riemen en tassen van Legend. Ook hebben wij diverse accessoires voor in huis in de winkel. Mooie vegan producten voor jezelf of leuk als cadeau te geven!

Het assortiment van Schoenen Enzo bestaat uit wisselende merken, waaronder: Red Rag, Pavement, DWRS, Birkenstock, Shabbies Amsterdam en binnenkort ook Vans! Dit zijn de dames schoenen merken die wij voeren in de winkel en online. Hiernaast hebben wij in onze winkel ook Wellmark, vegan and no plastic! Diverse woon accessoires, daar kun je ook bij ons voor terecht in onze winkel in Castricum. Ook verkopen wij Alwero Bodywarmers voor dames en kids, de bodywarmers zijn van 100% wol. Naast deze fantastische bodywarmers heeft Alwero ook andere 100% wollen artikelen die wij natuurlijk ook in ons assortiment hebben opgenomen. Sinds Zomer 2022 zijn wij ook trots verkooppunt van Maison Hotel, een geweldig tof merk uit Frankrijk waar wij zelf heel gelukkig van worden!

In onze webshop kunt u bijna het gehele assortiment van Schoenen Enzo bestellen, naast het ruime assortiment schoenen online hebben wij een samenwerking met Tip Top Casuals. Door deze geweldige samenwerking staan ook hun TOP merken online, waaronder: Summum Woman, 10Days Amsterdam, Goosecraft, Moss Copenhagen en nog veel meer!

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel gevestigd op het Bakkerspleintje te Castricum!

 

Onze bedrijfsgegevens

Adres:          

Schoenen Enzo Castricum                                  

Bakkerspleintje 82

1901 EZ  CASTRICUM  

Noord-Holland

Kvk 37156037

Btw nr: NL010233374B01

Tip Top Casuals


Bakkerspleintje 82

1901EZ Castricum

Noord-Holland

KvK 37060168

-

Telefoon:        
0251 679 188
-
[email protected] -
 
 
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »