Garantie & retourneren

Garantie en retourneren

Wij zullen altijd onze uiterste best doen om onze producten in goede staat te behouden. Als wij het product versturen komt het in andere handen terecht en is het mogelijk dat het product defect raakt. Mocht dit gebeuren dan zullen wij er alles aan doen om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen. Schoenen-enzo.nl garandeert uw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen.
Als u een product bestelt in onze webshop, dan heeft u het recht om het product zonder enige verklaring binnen 14 dagen terug te sturen. Wij zullen dan het volledige aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. Hierbij geldt wel dat retourneren altijd op eigen risico is. Hiervoor hebben wij een aantal voorwaarden opgestelt:

  • Een product retourneren kan slechts wanneer het product nog ongeschadigd is.
  • De mogelijke verzendkosten zijn voor eigen rekening.
  • Retourneren of ruilen kan uitsluitend binnen 14 dagen nadat u het artikel heeft ontvangen.
  • Gedragen schoenen kunnen wij helaas niet terugnemen i.v.m. hygienische redenen.
  • Bij beschading en/of verdwijning van het artikel tijdens het retouneerproces bent u verantwoordelijk.
  • Let op dat u niks op de schoenendoos zelf plakt, schrijft of deze dicht taped.
  • Als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan, heeft u geen recht op uw geld terug.

 

Hoe kan ik een product retourneren?

Het retourneren gaat als volgt: Op het moment dat u een product wilt retourneren of juist gebruikt wilt maken van uw garantie, verzoeken wij graag om als eerste contact met ons op te nemen doormiddel van een e-mail te sturen naar info@schoenen-enzo.nl. Vervolgens kunt u via uw account ( als u deze heeft ) een ticket retour aanmaken. Belangrijk! vergeet nooit uw ORDERNUMMER van uw bestelling mee te sturen, deze kunt u heel eenvoudig terug vinden in uw bevestigingsmail van uw order. Vervolgens kunt u uw bestelling netjes ingepakt en onbeschadigd naar ons retour sturen. Op deze wijze kunnen wij uw retourzending efficiënt en snel verwerken.

Bedankt en wellicht tot een volgende bestelling!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »